"a la Catering" pe Facebook"
Catering pentru evenimente la locatia aleasa de Dvs.
catering sibiu

Galerie // mai mult

Referinte // mai mult

Articole // mai mult

catering sibiu


ALIMENTATIA


Vechea zicala conform careia : "Suntem ceea ce mancam" este in mare parte adevarata.
Corpul omenesc este alcatuit din celule aranjate ca si caramizile intr-o constructie.
Celulele au nevoie de substante nutritive pentru a creste si a se inmulti, iar aceste substante sunt prelucrate din mancare.
Mancarea constituie un element important al sanatatii organismului. Energia noastra principala, primara, cea care ne permite sa ne miscam, sa invatam, cea care ne ajuta sa crestem si care ne vindeca o obtinem, inainte de toate, din hrana.
Toti spun ca pentru a creste un copil sanatos si frumos trebuie sa se acorde atentie maxima alimentatiei. Gusturile alimentare se formeaza inca din copilarie si persista, deci este foarte important sa se formeze inca de la varste fragede obiceiuri sanatoase.

DE ACEEA TREBUIE SA MANCAM ECHILIBRAT SI SANATOS CU TOTII !

CONCEPT


Din primul moment in care am decis sa oferim servicii de catering, ne-am gandit la clientii nostri (adulti si copii), la nevoile nutritionale ale fiecaruia, la ritmul alert de viata la care suntem supusi cu totii astazi, inclusiv copiii, la faptul ca este tot mai dificil sa ne pregatim zilnic mancare proaspata si calda.
Noi va oferim preparate gustoase, estetice, sanatoase si de calitate, folosind cele mai proaspete, bune si naturale ingrediente, pe care le puteti servi la gradinita, la scoala, la birou sau acasa.
Meniurile sunt stabilite in conformitate cu reglementarile in vigoare si sunt transportate si ambalate in conditii de maxima igiena.